Den nya tiden

Vi är alla pionjärer i denna nya tid 🙏. Vi är först ❤. Självklart är vägen krokig och skrämmande. Vi har aldrig tidigare upplevt något sådant här. Allt runtomkring oss rasar. Sanningar blir synliga för oss på ett helt nytt sätt och vi kommer närmare och närmare vår inre kärna. Vårt hem, vår borg. Den enda sanningen är den du håller inom dig. Där finns ditt ljus, din kompass och din vägledning. Den hjälper dig navigera i detta kaos som råder i den yttre världen. Stärk kontakten med dig själv, ditt centrum. Skapa plats och utrymme för att lyssna till din sanning och stanna i ljuset. Du är mästaren i ditt liv. Låt inte omvärldens kontrollerade sanning sätta sina klor i dig och få näring genom din rädsla. Hitta ditt centrum och fyll det med ljus, lycka, kärlek, glädje, harmoni.

Må ditt bästa – alltid ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s