Frekvens

Vilken frekvens vaknade du med idag? Kände du dig låg eller var du på topp? Kanske kände du dig tung i kroppen och ville bara krypa under täcket igen.

Eftersom vi alla stiger i frekvens så behöver vi också gå igenom bruset som finns mellan frekvenserna. Likt en radio när du byter kanal. Vi befinner oss, på en kollektiv nivå, mitt i bruset. Vissa av oss har precis börjat vrida på kanalsökaren och har det väldigt kämpigt andra har varit i bruset ett tag och har hittat sin inre kompass för att ta sig igenom det.

Inget är mer rätt eller fel än det andra. Vi står mitt i uppgraderingen av oss själv och som mänsklighet. En spännande tid som bjuder på både kaos och harmoni i samma stund.

Omvärlden står mitt i stormen, vi går alla kämpande över en hängande träbro som kastas fram och tillbaka i regn och blåst, krampaktigt försöker vi hålla i oss och samtidigt fortsätta gå. Kan du i denna stund sätta dig ner på bron, vända blicken inåt, och omfamna stunden så öppnar du upp ytterligare till destinationens kärna. Du känner dig trygg, älskad, lugn och harmonisk. Du har gjort ett aktivt val i det nu som existerar i vår externa värld. Du väljer ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s