Reiki healing och upplevelser

Jag var på en underbar reiki behandling igår hos Katarina Andersson på Visdomsboden 🥰. Jag hade en fantastisk upplevelse och kan idag se mig själv och min plats i universum på ett helt nytt plan. Jag kan tråckla ihop de lösa trådarna och fortsätta mitt jordiska liv med vetskapen om att det finns så mycket mer än det som vi upplever med våra 5 sinnen.

Tiden vi lever i bjuder in till detta själsliga uppvaknandet och att önska det är en sak men att stå mitt i det och verkligen omfamna sig själv kan göra även den mest sovande varelsen ödmjuk ❤.

En av upplevelserna i behandlingen var budskapet från en albatross. Det lyder (enligt Solögas tolkning) så här: Din egen kraft och storhet bär dig vart du vill. Släpp taget, ge dig hän och följ med. Min gåva till dig är fulländning.
Albatrossen kämpar inte för att flyga, den låter istället vindarna bära den. Kontentan – släpp kämpandet i ditt liv.

Så mäktigt budskap 🥰.

Med detta inlägg önskar jag er en givande dag på er jordiska vandring 🤗.


Vill du boka behandlingar hos Katarina hittar du info om henne på hennes hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s