Meditation

Meditation är för många något komplicerat och man har en föreställning om hur man ska sitta, ligga, stå, vara, göra. Men i grund och botten så har vi en naturligt inbyggd fallenhet för att stilla sinnet. Vi är bara så ockuperade av göromål och stress att det håller oss avskilda från vårt inre rum.

Vi är nu många….många som söker förändring och vill hitta en djupare mening i våra liv. Vi har en gnagande känsla inom oss som säger: Det finns nånting mer, det kan inte bara vara det här. Det stämmer inte. Det som presenteras för oss från den verklighet vi varit så djupt förankrade i visar oss nu att det kanske finns en annan verklighet bakom ridån. När den känslan slagit rot då är du på väg ❤.

Du vill nånting, du har provat allt men inte fått till det eller inte kommit till skott med dina idéer utan går bara runt i samma hjulspår och undrar när livet ska vända och visa sig från sin bästa sida.

Det börjar med dig. Det börjar alltid med dig själv. Du har ingen annan att svara inför mer än dig själv ❤. Ett bra sätt att komma i kontakt med dig själv och verkligen lyssna in dina behov och önskemål kan vara att stilla sinnet. Att ge dig själv en välförtjänt paus där inte omvärldens påtryckningar står i vägen i mötet med dig själv.

Meditation är så mycket mer än att sitta i lotusställning och invänta stunden – när börjar meditationen 🤗.

Meditation kan vara den där skogspromenaden där du släpper alla tankar och bara är i stunden, lyssnar på naturen, låter dig omslutas av skogens läkningsförmåga på stressade sinnen. Eller kanske när du sitter och försvinner in i det du älskar allra mest att göra. Du tror du suttit i 10 minuter men så har det gått 4 timmar. Det är meditation på högsta nivå, du är dessutom allra närmast ditt inre, sanna jag när du får göra det som ger återklang i själen ❤.

Önskar er en fin start på veckan. Må ert bästa, gör ert bästa för er egen skull ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s