Att välja tidslinje

Nu är det dags att välja. Tiden är inne. Kanske står du med ena foten kvar i bojorna av en svunnen tid och den andra foten är mer än halvvägs in i en ny era. En era fylld med kärlek, förståelse, frihet, harmoni, glädje och ljus. Du står nu på randen av ditt nya jag och det är dags att göra ett val. Hela din livstid har du förberett dig för den här stunden. Är du redo? Är du redo att lämna skräck, rädsla, fångenskap, avundsjuka, lidande, negativitet bakom dig och träda in i en uppgraderad version av ditt sanna jag? Valet är ditt, vad väljer du?

Vad menas då med att välja tidslinje?

Jag tror att vi alla känner att det är någonting som händer inom oss i den stunden som är nu. Kan vara svårt att sätta fingret på vad det är men vi känner oss annorlunda. Kanske har vi precis börjat uppmärksamma små förändringar. Kanske känns sådant som tidigare har varit tungt och ouppnåeligt plötsligt lätt och inom räckhåll. I varje nu har du ett val att göra. Det är en av mänsklighetens största gåvor samtidigt som det också kan vara en av våra största fiender.

Valet du gör i varje stund skapar ditt liv ❤. Nu mer än någonsin är detta en viktig komponent eftersom vi har valet att välja vilken tidslinje vi vill följa.

Vadå tidslinje?

Vi är mitt i ett energiskifte, både vår planet och vi som mänsklighet. Vi stiger i frekvens. Vi tar megakliv in i ett högre medvetande. Den presenterade verkligheten som vi vaggats in i sedan vi kom hit, föddes, vittnar nu om att det finns en annan verklighet som vi har slumrat inför. Vi har levt med skygglappar för att inte se vad som händer i periferin eller bakom ridån.

När ridån nu faller och vi börjar gnugga sömnen ur ögonen startar en inre resa och vi börjar ifrågasätta vad som sker i vår externa värld.

3D vs 5D

Jag fick det förklarat för mig så här för att det skulle bli mer greppbart vad som är i görningen.

Vi, som mänsklighet och planet, ska byta elleverantör. Det ”bolag” som levererat el/energi till oss fram till nu heter 3D. Vår nya leverantör heter 5D.

Vi har två elturbiner bredvid varandra som nu ska växla energi. Vi måste tömma den gamla turbinen för att fylla på den nya. Under tömningen kan vi känna av diverse symtom. Dålig sömn, smärtor i kroppen, känslor av förtvivlan, depressioner mm.Vi måste göra oss av med allt gammalt som vi samlat i vår turbin/kropp för att vi ska kunna börja om med den nya energileverantören ☺. Under skiftet är det kaos, både i vår inre och i vår yttre värld. Men ju mer vi som mänsklighet vaknar till detta skiftet, ju mer kommer det att lugna ner sig.

Energin från den nya leverantören, 5D, är behaglig, fylld av förståelse, harmoni, välbefinnande, glädje, kärlek till dig själv och din nästa ❤. Vi lämnar därmed den gamla elleverantören som representerade maktbegär, kontroll, manipulation, korruption, skräck, rädsla, hjärntvätt, separation mm.

HÄR har du som världsmedborgare ett val att göra. Vill du stanna kvar hos den gamla elleverantören eller vill du uppgradera dig till den nya? Detta är valet mellan de två tidslinjer som finns nu.

I varje stund har du ett val. Följ ditt hjärtas röst ❤.

Må ditt bästa ❤ // Christina

I varje stund har du ett val ❤

2 reaktioner till “Att välja tidslinje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s