Att släppa taget

Att släppa taget om allt man vet, allt man lärt sig, gamla tankar och föreställningar om hur livet ska vara är samtidigt både skrämmande och spännande. Skrämmande på så sätt att du ger upp så stora delar av dig själv för att ge dig ut på okänd mark. Spännande på så sätt att du nu står på randen av ett nytt liv, ett nytt tänk, nya känslor, nya utmaningar, kanske nya vänner och nya insikter.

Att släppa taget om sig själv, hur jag tror att jag ska vara, om vad jag tror att jag är är en utmaning och en själsrenande process som helar min livsplan och ger mig större utrymme att finna min sanna natur. Ju mer man delar upp sig själv, hur man levt och lever, vilka relationer man har, hur man möter sin nästa hur man reagerar i olika situationer desto mer inser man att man kanske har slarvat bort sig själv totalt i illusionen av ålagda åsikter från omgivningen. Alla lager från omvärlden som värderar dig utifrån vad du presterar kan mycket väl skapa en falsk bild av dig och ditt sanna jag.

Att släppa taget betyder inte att du behöver ta avstånd eller fördöma dina tidigare upplevelser och ditt liv, nej, det är en del av din resa och ger dig möjligheterna till denna själsomvandling. Du frigör dig! Du gör dig fri från föreställningarna om vad som varit. Det har inte längre någon kraft om dig, ingen kraft att hålla kvar dig i en ålagd osanning om din sanna natur. Med alla dessa åsikter som vi översvämmas av från föräldrar, lärare, dagispersonal, syskon, släkt, vänner mfl. Det skapar en dragkamp mellan illusionen och ditt inre och genom livet står ni på varsin sida och drar i repet för att hitta någon form av självbild som faktiskt stämmer med din egen inre bild av vem du faktiskt är.

I detta så finns det naturligtvis en dold välsignelse för den som vill hitta sanningen och livets mening. När bagaget är fullt till bredden och börjar pysa över då börjar man söka svar och ifrågasätta sin omgivning. Man har plötsligt berikats med nya ögon och ser allt i ett nytt skimmer. Egenvärdet ökar och plötsligt blir du viktigast, inte för omvärldens bekräftelse utan för din egen bekräftelse. Äntligen blir du sedd av den viktigaste personen i ditt liv. Det är den enda du behöver svara inför ❤. Dig själv ❤.

Vägen kan vara lång och kantat av både berg och djupa dalar. Men ju fler ålagda lager av osanningar om din sanna natur du blottar desto närmare kommer du dig själv och din sanning.

Du är inte en kropp med en själ – du är en själ, en multidimensionell ljusvarelse, som har en kroppslig/fysisk upplevelse ❤. Ett ljus som far runt i universum, älskar den tanken ❤. Har processen börjat så känn tillit. Du ÄR trygg, Du ÄR omhändertagen 🥰.

Tänk att få vara en del av det andliga uppvaknandet som sker nu 🌟🌟🌟. Det är en gåva 🥰.

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤. Kram // Christina

❤ Släpp taget ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s