Kommunikation

Kommunikation – en sändare och en mottagare. Enkelt, eller hur? 🤗

Njae, det är ju just det. Enkelheten uteblir därför att vi har, som jag tidigare skrivit, blivit ålagda så många åsikter, tankar och föreställningar från andra i vår närhet. Andra har kommunicerat sina föreställningar och ålagda tankar och känslor på dig som sedan i sin tur har kommunicerat….osv, osv. För att inte nämna tv, film, radio, nyheter och deras del i vår världsuppfattning

När vi nu är i ett skede där vi kan bryta ner varje beståndsdel av oss själva och faktiskt bygga en helt ny version av oss så skapar det sådana möjligheter så att det nästan kan verka omöjligt och kanske även lite skrämmande. Men vem är jag om jag inte…..? Det är en stor fråga att ställa sig själv. Titta på vad som definierar dig. Är det ditt yrke? Din roll i familjen? Kanske har du tragiskt drabbats av sjukdom, fysisk eller psykisk. Kanske går du runt hela dagarna och låtsas för att du ska passa in i mallen som du fått i arv av omvärlden. Fundera över det och sen plockar du bort det genom att använda orden – vem är jag om jag inte…..

Så vilsen man känner sig…..man blir kanske identitetslös. Man tappar fotfästet. Det känns jobbigt. Det är kanske bättre att ta på sig den där rollen som alla är vana vid, även jag själv, fast mitt inre skriker efter förändring.

Jag har tagit till mig en sådan fin förklaring av en ljusarbetare jag haft nöjet att, i mitt sökande efter en större mening, bli vägledd till att lyssna på. Tyvärr minns jag ej hans namn men hans budskap sprider jag gärna vidare. Eftersom vi som mänsklighet och vår älskade planet nu går igenom en historisk transformation, där vi stiger i frekvens och ökar vårt medvetande så förklarade han den tid vi lever i så här: Nu har du chansen att förnya dig själv, i samma liv har du nu möjligheterna till en helt ny version av dig själv och du behöver inte passera Gå. Paow👊, det här fångade mig. – Utan att passera gå. Delar du uppfattningen om själavandring så är detta såå klockrent. Du behöver alltså inte dö och inkarnera om i något annat liv utan du kan i detta livet göra samma sak och ändå i grunden fortsätta vara du ❤. Underbart 🥰.

Hur knyter vi ihop den här säcken med de inledande orden om kommunikation? Jo, kommunikation sker hela tiden. Du är ständigt i ett kommunikationsflöde, med dig själv med din omgivning, verbalt, omedvetet, medvetet. Den kommunikationen har nu möjlighet att expandera och du kan ta det till nästa nivå där du öppnar upp din kommunikation till ditt sanna, högsta, bästa jag. Den del av dig som slumrat så länge börjar nu röra på sig rejält och det kan bli svårt att stå emot. Var öppen för den inre kommunikationen. Det som är sanning för dig behöver inte vara sanning för mig. Ett andligt uppvaknande är väldigt personligt och intimt.

Jag tackar ödmjukast för att ni läser mina texter ❤. Lämna gärna en kommentar om dina tankar och funderingar.

Må ert bästa själsligt, fysiskt och andligt ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s