Egot och jag

Just nu är det mycket fokus på den egna personen. Frigör dig, vänd blicken inåt, stärk dig själv osv. Och det är det! Skillnaden är att det är inte egot som kör skutan utan det gör du – ditt sanna jag.

Det är inte av egoistiska skäl du nu lyfter fram dig själv. I denna annalkande nya tid så är egot frisläppt. Vi är inte längre slavar under egots förtryck. Vårt medvetande har expanderat så enormt och vi verkar nu i en sådan hög vibration så egot kan inte hålla sig kvar. Det förintas.

När vi frigör oss från egot gör vi naturligt goda gärningar till vår nästa UTAN att vilja ha något i retur. Det finns ingenting inom dig längre som heter småaktighet, avundsjuka, svartsjuka osv. Ingenting som säger att du behöver någonting tillbaka för att du har gjort gott för någon annan. När du är fri från egots bojor vet du att du förändrar världen till ett paradis genom att vara den genuina ljusbäraren du ursprungligen är. När du ser din nästa i nöd och sträcker ut din hand stärker du, inte bara den du hjälper, utan även dig själv och hela mänskligheten ❤. Vi är alla sammankopplade och i den tanken är vi oslagbara 💪.

En sådan värld vill jag leva i och håller ljuset stadigt för att det ska införlivas. Vi är alla medskapare i detta nu, i denna stund.

En ny tid gryr i horisonten. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut. Vet du 🥰?

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤. Kram // Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s