Morgonfunderingar

Jag sitter och frågar inåt rent spontant om hur framtiden ser ut. Den är oviss för många. Vår externa värld matar på i rädslor och skrämmer den enskilda till tystnad och lydnad. Som svar på min fråga ser jag många olika vägar vilket jag tolkar som att vi alla har förmågan att välja tidslinje, vilket jag har varit inne på i en tidigare text. Tidslinjerna representerar olika framtider. Vi kan alla välja vilken väg vi vill följa. Det är stort!

Den tanken är så stor och svår att greppa. Det går sakta samtidigt som det rusar fram för den som är vaken och medveten inför det energiskifte som sker. Det är svårt att ta in och se vår egen storhet i universum. Vi har blivit inmatade med illusionen om att vi är instängda i en fysisk kropp. Instängda i en tung och fysisk värld där en del varken har mat, hem, hus eller kläder och en del har allt i ett överflöd.

Nu öppnas portarna till vår egen storhet och vi vet inte riktigt hur vi ska hantera det. Det känns overkligt och för bra för att vara sant. Vi är fria 💖. Det har vi aldrig varit tidigare. Vi har varit kedjade i en påhittad illusion om livet. Där vi varit fångar i någon annans fantasi och herravälde.

Nu lyser solen in och vi tar våra första trevande steg i denna nya värld som varit gömd och dold för oss så länge.

Bara tanken på att vi nu kan vara med och skapa vår egen framtid genom att lyssna inåt och göra ett aktivt val i varje stund öppnar upp för ljuset som kan skymta långt bort i tunneln. Tappa inte modet de dagar som känns tunga. Energiskiftet sker successivt. Både kroppen och medvetandet stiger i frekvens. Var snäll mot dig själv och ge dig den omsorg och kärlek du behöver för att ta dig igenom detta. Du klarar det alldeles utmärkt 💖.

Må ditt bästa – själsligt, fysiskt och andligt 💖. Kram // Christina 😘

Ett val i varje stund 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s