Hur hittar man sin inre kraft?

Det är inget som kommer som ett mail i inkorgen (uppgradering av uttryck för ingen får väl brev från posten längre 😄).

Det finns inget externt som kan göra jobbet åt dig. Det är en viktig aspekt i det hela. Ett sökande utanför sig själv för en bara längre och längre ifrån sin egen inre kärna. Du samlar på dig verktyg, ja, men om du inte hittar ditt sätt att använda dom på så blir verktygslådan överfull och du slarvar bort dig själv.

Rensa i röran. Ta upp varje redskap och fråga dig själv – vad har jag för användning av det här? Vilket syfte fyller det i mitt inre uppvaknande? Ingen respons? Då är det säkert inget du behöver hålla fast vid och du kan släppa taget om det.

Det finns en rädsla i att släppa taget om det vi kan och vet. En rädsla för det okända. Detta kan jag men jag vet inte vad som kommer om jag inte har detta etc.

Vänd på det. Hela livet har du travat runt i det okända. Varje dag har du lärt dig nya saker därför att allt har varit okänt för dig från början. Du lär dig sitta, stå och gå. Första dagen i skolan. Första dejten. Första jobbet. I alla de situationerna har du trevat dig fram i det okända.

Skillnaden är att du nu går rakt in i det du kan och känner igen. Som ett kärt återseende med en god, gammal vän. Du famlar inte runt längre i det okända utan kliver rakt in i dig själv. En oslagbar känsla. Du kommer hem helt enkelt ❤.

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤. Kram // Christina 🥰.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s