Helande mirakel

Mirakel sker i ett ständigt flöde..ibland kan tankarna vara så upptagna med fysiska göromål så de försvinner i periferin.

Ett sökande efter tröst ger dig tröst. Trösten kan komma i olika former och skepnader men är än dock en tröst om du är uppmärksam på de små detaljerna. Tröst kan vara en tanke, en omhuldande känsla som bara tycks uppstå, en text i en bok eller i ett flöde, en låt på radion. Öppnar du upp dig för ditt högre jag och ger universums kraft tillåtelse att vara delaktig i ditt jordiska liv så blir du hörd.

Kanske får du ett leende av en främling på gatan. Leendet får dig att stanna upp och du ler tillbaka. I den stunden finns en helande kraft. Tillåt dig själv att se den, känna den, uppleva den.

Kanske hör du fåglarnas kvitter på din promenad. Vårsolen värmer ditt ansikte, de första vitsipporna börjar skymta under vinterns tjocka täcke av löv och bråte. Den stunden väcker något inom dig. Du kommunicerar healing med dina sinnen och känner en samhörighet med allt på ett djupare plan. Universums helande kraft är kärlek och i varje stund finns den där för att göra oss uppmärksamma på dess närvaro.

Healing har många ansikten. Öppna upp dig för dess kraft och du kommer att se mirakler i varje stund.

Universum skänker dig det du behöver om du bara tillåter dig själv att se det ❤.

❤ Mirakler sker ständigt omkring oss ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s