Energi, tidslooper och manifestationskanaler

Livet är en resa som kan vara svår att planera. För vi vill ju planera, ha kontroll på situationen, ha något att se framemot. Vi vill nånting men når inte ändå fram för ofta grusas planerna av yttre krafter som inte harmonierar med din egen planering. Blir det inte som du tänkt dig skapar det förtvivlan, frustration och ibland ger du upp. Målet må vara inställt men du drabbas ständigt av nederlag.

Ditt inre liv harmonierar inte med ditt yttre? Hur kommer det sig? Varför är det så?

Nu gapar universum om att du har möjlighet att skapa ditt eget liv genom att göra medvetna val i varje stund. Du gör dina val men dina önskningar uteblir. Varför?

Är din frekvens inställd på det du vill uppnå? Är din frekvens grusad, brusad och invaderad av tvivel, tankar om att nej, det går inte. – Jag har verkligen tänkt och varit positiv men det blir inte som jag vill ändå. Det går inte. DÄR i den stunden har du redan satt upp målet för din önskning eller förändring. Den energin du sänder ut i ditt tvivel sätter utgången för resultatet.

Tänk dig energi som en virvlande spiral där öppningen tar emot och visar vägen ner till dig. Som en virvelvind tar du emot energin för att förankra dina önskningar i dig så att det kan bli en sanning. Detta är en omvänd process mot det som du kan uppleva som negativt och de tankar du fylls av när allting går emot dig.

Dina tentakler är ute och du snappar upp ett negativt tankemönster som blir ett mantra i din egen personliga virvelvind. Du blir mottagare av en lågfrekvent energivåg som gör att du fastnar i en tidsloop som är svår att bryta.

Glöm allt du lärt dig. I det programmerade samhället du föddes in i har du blivit matad med tankar om att du inte kan. Du är begränsad. Du får påhittade lärdomar av andra att bli en sanning och det harmonierar sällan med dig när du växer upp för att ta ansvar över dig och ditt eget liv. Du formas och slipas in i ett skolsystem som skanderar att varje människa är en individ och där barnens behov skall tillgodoses. Men likväl så ska alla in i en fyrkantig box även om en del är trekantiga, runda eller avlånga. Man förvarar och förmedlar ”kunskap” som egentligen har väldigt lite värde för att klara av livet som vuxen. Många hamnar i ett apatiskt läge när det går upp för den enskilde att skolgången inte på något sätt har förberett individen för ett liv i samhället om man har en annan form än det som skolan representerar. Samhället är uppbyggt på en kontrollerad skola, som manar till en ”bra” utbildning, ett välbetalt jobb osv. Hamnar du utanför ramarna så är vägen väldigt krokig och lång.

Frigörelsens tid är så närvarande i våra liv nu. Många har vaknat upp och ser att så många system som vi har tagit för sanning raseras mitt framför våra ögon. Det är ok. Det kan vara oerhört provocerande för den sovande massan att faktiskt inse att vi blivit grundlurade. Vi har vaggats in i ett slumrande tillstånd att allt är bra och allt är som det ska. Vi litar på tidningar, tv, nyheter och regeringar. Vi blir hela tiden matade med manipulerade tankar om hur livet ska vara. Vi leker följa John och allt är frid och fröjd – fram tills nu!

Manifestationskanaler

Jag kom inte på något bättre ord och därför använder jag detta. I dessa kanaler flödar energin fritt och du är i rätt frekvens för dina önskningar. Det är som ljustentakler som är kopplade mellan universum och dig själv. Flödet bara är, vilken enorm kraft det finns i det. Allting finns tillgängligt för dig. Du är inte hindrad av någonting annat än dig själv och de osanningar du matats med under din livstid. Frigör dig omedelbart och öppna upp ditt hjärta och din frekvens för att börja samarbetet med universum på riktigt. Du kopplar bort egot, tanken och analytikern. Du är i känslan och kommunicerar med känslan. Hur många gånger har du fått höra att du INTE skall vara så känslosam eller låta känslorna styra? Klart att du har hört detta eftersom det är här du har ditt sanna kommunikationscenter med omvärlden. Det är direktkontakten mellan dig, ditt inre och din nästa. I en kontrollerad värld vill inte makthavarna ha ett folk som kan tänka själva och därför har sådana ”sanningar” portionerats ut och vi tror att vi som är känslomänniskor ut i varje cell är fel. Icke, icke, icke 💪.

Den nya tiden är som ett smörgåsbord för den som vaknat till sin egen sanning och ser igenom omvärldens försök till total lydnad. Det är bara att ta för sig av alla godsaker som lagts upp på bordet ❤. Harmonierar det med dig så är det din sanning och du kan frigöra dig och skapa det liv du vill leva.

Må ert bästa, själsligt, fysiskt och andligt ❤.

❤ God morgon, dags att vakna nu. Väck din inre kraft ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s