En helt ny värld

Vi har alla vår egen uppgift i att upplysa människor om uppstigningen. En del använder osociala medier för att dela sina budskap. En del står på barrikaderna, en del driver ljuset framåt genom att vara fysiska. En del sitter hemma på kammaren och skriver texter. Vi är alla i en virvelvind av förändring, med olika saker att göra för att nå målet.

En del känner förändringen så starkt inom sig, en del förändras utan att veta vad som egentligen händer. Man försöker traska på i samma hjulspår men det går inte. Det går inte. För den fiktiva världen ändrar form och vi med. Våra band kapas till den påhittade verklighet vi har sett som sanning. Vi expanderar, vi har börjat ruska liv i en slumrande kraft som legat latent i oss så länge. En del genom historien har haft kraften och försökt utöva den och upplysa andra men kvävts av etablissemanget och deras styrande kraft. Den fiktiva världens järngrepp har satt stopp för fortsatt utveckling av vårt medvetande….ända fram tills nu. Nu kan vi inte stå emot längre.

I detta nu som är nu som är nu är vi äntligen fria att vara i vår fulla kraft. Vår inre värld är vår sanning. Inom oss sker de under som vi tror att vi får i vår yttre värld. Inom oss är vi i kontakt med den verkliga verkligheten. Det är där det händer, det är där vi känner, det är där vi upplever och skapar. Vi möter oss själva, vi möter varandra i en ny tid, en ny frekvens och med en ny energi. Detta är det vi lever i just nu.

Våra möjligheter till förändring är enormt kraftfulla men det är fortfarande många som inte riktigt har gnuggat sömnen ur ögonen och vaknat upp till detta mirakel som vi alla har valt att delta i. (Annars hade vi inte varit här 😉.) Med sömndrucken blick tittar vi utåt på det som vi kan och känner till. Dvs den planterade ridå som ännu inte har fallit fullt ut. Många har gluttat in mellan draperierna och sett igenom illusionen.

Med stora ögon kliver den uppvaknade skaran av oss igenom och blir förundrade över vad vi ser, hur vi känner oss och hur vi bemöter de människor vi träffar där. Ljuset är så starkt och vi känner en sån enorm kärlek och tillit till det som sker. Vi bara låter det hända ❤.

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤.

Du gör jobbet – allt sker inom dig ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s