Frisläppt medvetande

Det händer så ofantligt mycket just nu. Både inom oss och i vår externa värld. Som att sitta på världens största bergochdalbana och bara åka med. Det går upp och ner, vi kastas hit och dit. Det suger i magen, vi skrattar, vi skriker. Håller i oss, sträcker upp armarna i luften – släpper taget. Håller i oss igen, skakas om. Vi upplever allt på en och samma gång. Det går i ljusets hastighet också dessutom. Wohooo, vilken åktur. Och än är det inte över.

Medvetandet

Allt är medvetanden. Olika medvetanden, allt som är omkring oss är medvetanden. Himlen, molnen, solen, månen, fåglarna, träden, blommorna. Alla människor du möter är olika medvetanden. När detta gick upp för mig ändrades hela min världsuppfattning och mitt varande. Jag fick släppa taget om allt jag lärt mig och bara vara i stunden. Jag är frisläppt! Jag lyder inte längre under det manipulerade medvetandet som styrt mänskligheten under så lång tid. Jag har litat till min inre rådgivning och tagit de sista stegen till själslig frihet. En plats där jag verkar utan kontroll och måsten, där jag lyder under de universella lagar som skapats åt oss men som vi varit för kontrollerade för för att se.

Förankrad i 5D

Detta är den nya tiden. Att leva utan kontroll av yttre påverkan. Att i varje stund rådfråga dig själv om ditt nästa steg. Tilliten till din egen expertis och att du nu är uppkopplad till ditt högsta bästa under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Allt du lärt dig behöver du lära om. Trevande tar du dig nu fram i varje stund, du lär om, du upplever, fascineras och insuper din nya plats i världen. Detta är magiskt och kan övergå förståndet. Men det är precis det det ska göra. Analytikern får stå till sidan och ditt sanna jag tar form. Har man tagit en plats på den där bergochdalbanan så har man också tagit steget in i en världsomvälvande upplevelse av detta fysiska tillstånd vi kallar livet.

Hur gör man då?

Detta låter som en enkel match och något som bara händer och ja, det är det på många sätt 😊. Har du kommit till punkten när du vill göra en förändring så är den medvetna processen i full kontakt med ditt högre jag och resan kan ta sin början. Även för den som inte är medveten om den energiskiftning vi går igenom så sker det massiva förändringar.

Nedan följer några tips på vad jag har gjort på min resa till denna euforiska medvetandehöjning.

*Frigör dig från egots kontroll

*Kapa alla band till situationer, händelser, nyheter, texter, tv, osociala medier, människor som dimmar ditt ljus och som sänker din frekvens

*Meditera, var i stillhet på ditt sätt

*Sträck kroppen, gör rörelser, qi gong, yoga, vad som harmonierar med dig

*Andas, andas, andas

*Känn tillit till att du blir vägledd, be om hjälp, känn tilltro till att du har ett team av rådgivare, vägledare, änglar mm, runtomkring dig som står redo att visa dig vägen om du bara bjuder in dom.

*Var det ljus du vill möta i andra

*Ge kroppen den näring den behöver. Ändra kosten om du känner att kroppen inte mår bra av det du äter. Behöver du fylla på med något tillskott? När du är i högre frekvenser så klarar inte kroppen av tung mat på samma sätt, maten sänker din vibration. Lyssna på kroppens signaler.

*Stå stadigt i ditt ljus 🌟. Din höga frekvens hjälper till i den kollektiva medvetandehöjningen.

Må ert bästa – själsligt, andligt och fysiskt ❤.

❤ Släpp ditt medvetande fritt. Kapa alla band till situationer som dimmar ditt ljus 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s