Rädslor

Det är många nya insikter och sanningar som avslöjas för oss. Gamla föreställningar känns helt plötsligt fåniga och gammeldags. Vi börjar tänka i banorna – hur kunde man göra så eller tänka så?

Det vår externa värld visar oss just nu. En tid våra generationer aldrig upplevt, så vet vi att mycket bygger på rädsla. En del är rädda för att bli sjuka, mista någon nära, rädd för att inte få röra sig fritt, rädd för att inte få resa, rädd för att förlora jobbet, sin inkomst. Men backar vi bandet så är hela vår existens uppbyggt på en fiktiv rädsla. Därför är det så lätt och nära till hands att ta till när vi går igenom okända saker. Ända sedan barnsben, – nej, nej, nej, akta dig du kan slå dig. – Gör inte så då kommer….- Nähe du, slutar du inte nu så får du inget…..osv. Ett inlärt beteende som mynnar ut i rädslor. Fiktiva sådana, ett hot om att något ska hända som kanske bara är en fantasi.

Försäkringar t ex. Hela försäkringsbranschen är uppbyggd på en fiktiv rädsla. Nånting som inte finns men kan hända. Vi måste ha den försäkringen och den och den för tänk om. Ja, just ja tänk om. Tankens kraft.

Rädsla är även ett mäktigt vapen som mänskligheten har dragit nytta av sedan tidernas begynnelse. En manipulativ person håller sina undersåtar i rädslor för att kunna kontrollera dom. Det ser vi dagligen, fortfarande. Då tänker vi kanske på länder där en öppen diktatur styr. Vad vi kanske inte tänker på är att vi dagligen utsätts för fiktiva rädslor både från media, reklampelare, tv, nyheter och tidningar. Vi vävs sakta in i ett nät av fiktiva rädslor därför att vi då är lättare att hantera. Så har vi som mänsklighet fungerat fram till nu.

Alla rädslor som nu visas för oss har fått en annan färg. När många av oss har börjat att stiga i frekvens så ser vi också igenom systemets förlegade uppbyggnad. Vi vill inte längre leva i bojorna av skräck och terror, vi kan inte. Vår nya vibration och vårt medvetande har expanderat och vi kan så smått börja le åt det uråldriga systemets fall.

I den nya tiden finns inga rädslor som är påhittade i ett slutet system. Som de pionjärer vi är så har vi nu börjat skrapa på ytan till en helt fantastisk tid där vi lever i frihet, vi är trygga både i oss själva och med vår omgivning. Underbart ❤. Sakta och trevande ger vi oss ut på okänd mark, kan tyckas, men i själva verket hittar vi hem 🥰.

Må ert bästa – själsligt, andligt och fysiskt ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s