Insikter

Att koppla ihop den fysiska kroppen med den eteriska, den själsliga och den andliga är en labyrint utan dess like. Ett detektivarbete i att förstå vad livet och vardagen har på lut för oss är ett verkligt mysterium. Men när man knäcker de koder och kan tråckla ihop de lösa ändarna man har lite här och där så får man till sist ett fint mönster och det mönstret är en nyckel in till ännu en outforskad del av dig själv.

Exempelvis

Du har ett fysiskt problem. Du har ont i magen, en begynnande magkatarr kanske. Länge går du på diverse mediciner för att bli av med både halsbränna, uppsvälld mage och knip. Magen blir värre och värre. Du blir irriterad, orolig, låg, trött, dina tankar börjar surra kring detta allt oftare. Förkylningarna avlöser varandra. Kanske börjar du överäta för du känner någon form av lindring i stunden, dagligen tar du preparat för att minska magsyran. Det går kanske så långt så att du söker läkare. Läkaren skriver ut starkare mediciner till dig. En ond cirkel är i görningen.

Alternativ lösning eller första hands val?

Den bästa helaren du ska rådfråga i detta läget är dig själv och din kropp. Den kommer att berätta för dig vad du ska göra om du är lyhörd för dess budskap. Kroppen besitter en sådan visdom så att alla andra delar av dig kan ha svårt att ta in det. Vi är rustade med den bästa läkaren men vi har blivit fråntagna vår egen expertis därför att samhället har vävt in oss i tron att vi inte har förmågan att läka oss själva.

Fysiskt

Steg ett är att titta på vad jag stoppar i mig för näring. Gynnar den mig så jag känner mig stark och får energi eller sänker den min energinivå så jag blir trött och tung och magen värker och halsbrännan är ett faktum?

Andligt, själsligt

Steg två kan vara att titta på hur livet ser ut? Hur har jag det med min tillit till livet, mina rädslor? Hur ser jag på mig själv och gör jag verkligen det jag vill? Bryr jag mig mer andra, sätter jag andras lycka och välmående framför min egen?

När den inre läkaren har vaknat då är arbetet igång. Ta fram anteckningsblocket, förstoringsglaset och tänkarmössan. Ändra kosten och våga se på ditt liv. Där har du mycket vunnet innan du anammar läkarvården som frälsaren i alla lägen.

Quick fixaren

Vi ska väl inte heller sticka under stol med att vi är lite bekväma också. En del vill ha den där quick fixen och inte behöva ta ansvar själv. Men det är också någonting som har vuxit fram eftersom vi levt i ett samhälle som vill att vi lutar oss tillbaka, säger ifrån oss all inre visdom och bara lyder minsta vink. Det är behagligt och bekvämt och skönt att inte behöva ta ställning. Någon annan bestämmer och jag gör som dom säger. Det finns inget rätt och inget fel. Vi gör våra val i varje stund.

Sammanfattningsvis

När man har bockat av alla di där symtomen och faktiskt kommit fram till att – ja, men det blev ju såå mycket bättre i magen nu när jag faktiskt tog beslutet att göra det som jag alltid har velat och inte är jag rädd heller för att visa vem jag är. Dessutom så slutade jag att äta all den där maten som jag blev uppsvälld av. Då har man väckt den inre läkande kraften som ligger latent och vilande hos oss alla. Den väcker kanske lusten att utforska fler saker inom oss och utmana alla kroppsliga tillstånd vi blivit ålagda att tro att vi inte har makten att läka själva. Prova! Du har absolut ingenting att förlora 🤗.

Må ditt bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤. Kram // Christina 🧚‍♀️

Rädslor

Det är många nya insikter och sanningar som avslöjas för oss. Gamla föreställningar känns helt plötsligt fåniga och gammeldags. Vi börjar tänka i banorna – hur kunde man göra så eller tänka så?

Det vår externa värld visar oss just nu. En tid våra generationer aldrig upplevt, så vet vi att mycket bygger på rädsla. En del är rädda för att bli sjuka, mista någon nära, rädd för att inte få röra sig fritt, rädd för att inte få resa, rädd för att förlora jobbet, sin inkomst. Men backar vi bandet så är hela vår existens uppbyggt på en fiktiv rädsla. Därför är det så lätt och nära till hands att ta till när vi går igenom okända saker. Ända sedan barnsben, – nej, nej, nej, akta dig du kan slå dig. – Gör inte så då kommer….- Nähe du, slutar du inte nu så får du inget…..osv. Ett inlärt beteende som mynnar ut i rädslor. Fiktiva sådana, ett hot om att något ska hända som kanske bara är en fantasi.

Försäkringar t ex. Hela försäkringsbranschen är uppbyggd på en fiktiv rädsla. Nånting som inte finns men kan hända. Vi måste ha den försäkringen och den och den för tänk om. Ja, just ja tänk om. Tankens kraft.

Rädsla är även ett mäktigt vapen som mänskligheten har dragit nytta av sedan tidernas begynnelse. En manipulativ person håller sina undersåtar i rädslor för att kunna kontrollera dom. Det ser vi dagligen, fortfarande. Då tänker vi kanske på länder där en öppen diktatur styr. Vad vi kanske inte tänker på är att vi dagligen utsätts för fiktiva rädslor både från media, reklampelare, tv, nyheter och tidningar. Vi vävs sakta in i ett nät av fiktiva rädslor därför att vi då är lättare att hantera. Så har vi som mänsklighet fungerat fram till nu.

Alla rädslor som nu visas för oss har fått en annan färg. När många av oss har börjat att stiga i frekvens så ser vi också igenom systemets förlegade uppbyggnad. Vi vill inte längre leva i bojorna av skräck och terror, vi kan inte. Vår nya vibration och vårt medvetande har expanderat och vi kan så smått börja le åt det uråldriga systemets fall.

I den nya tiden finns inga rädslor som är påhittade i ett slutet system. Som de pionjärer vi är så har vi nu börjat skrapa på ytan till en helt fantastisk tid där vi lever i frihet, vi är trygga både i oss själva och med vår omgivning. Underbart ❤. Sakta och trevande ger vi oss ut på okänd mark, kan tyckas, men i själva verket hittar vi hem 🥰.

Må ert bästa – själsligt, andligt och fysiskt ❤.

Frisläppt medvetande

Det händer så ofantligt mycket just nu. Både inom oss och i vår externa värld. Som att sitta på världens största bergochdalbana och bara åka med. Det går upp och ner, vi kastas hit och dit. Det suger i magen, vi skrattar, vi skriker. Håller i oss, sträcker upp armarna i luften – släpper taget. Håller i oss igen, skakas om. Vi upplever allt på en och samma gång. Det går i ljusets hastighet också dessutom. Wohooo, vilken åktur. Och än är det inte över.

Medvetandet

Allt är medvetanden. Olika medvetanden, allt som är omkring oss är medvetanden. Himlen, molnen, solen, månen, fåglarna, träden, blommorna. Alla människor du möter är olika medvetanden. När detta gick upp för mig ändrades hela min världsuppfattning och mitt varande. Jag fick släppa taget om allt jag lärt mig och bara vara i stunden. Jag är frisläppt! Jag lyder inte längre under det manipulerade medvetandet som styrt mänskligheten under så lång tid. Jag har litat till min inre rådgivning och tagit de sista stegen till själslig frihet. En plats där jag verkar utan kontroll och måsten, där jag lyder under de universella lagar som skapats åt oss men som vi varit för kontrollerade för för att se.

Förankrad i 5D

Detta är den nya tiden. Att leva utan kontroll av yttre påverkan. Att i varje stund rådfråga dig själv om ditt nästa steg. Tilliten till din egen expertis och att du nu är uppkopplad till ditt högsta bästa under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Allt du lärt dig behöver du lära om. Trevande tar du dig nu fram i varje stund, du lär om, du upplever, fascineras och insuper din nya plats i världen. Detta är magiskt och kan övergå förståndet. Men det är precis det det ska göra. Analytikern får stå till sidan och ditt sanna jag tar form. Har man tagit en plats på den där bergochdalbanan så har man också tagit steget in i en världsomvälvande upplevelse av detta fysiska tillstånd vi kallar livet.

Hur gör man då?

Detta låter som en enkel match och något som bara händer och ja, det är det på många sätt 😊. Har du kommit till punkten när du vill göra en förändring så är den medvetna processen i full kontakt med ditt högre jag och resan kan ta sin början. Även för den som inte är medveten om den energiskiftning vi går igenom så sker det massiva förändringar.

Nedan följer några tips på vad jag har gjort på min resa till denna euforiska medvetandehöjning.

*Frigör dig från egots kontroll

*Kapa alla band till situationer, händelser, nyheter, texter, tv, osociala medier, människor som dimmar ditt ljus och som sänker din frekvens

*Meditera, var i stillhet på ditt sätt

*Sträck kroppen, gör rörelser, qi gong, yoga, vad som harmonierar med dig

*Andas, andas, andas

*Känn tillit till att du blir vägledd, be om hjälp, känn tilltro till att du har ett team av rådgivare, vägledare, änglar mm, runtomkring dig som står redo att visa dig vägen om du bara bjuder in dom.

*Var det ljus du vill möta i andra

*Ge kroppen den näring den behöver. Ändra kosten om du känner att kroppen inte mår bra av det du äter. Behöver du fylla på med något tillskott? När du är i högre frekvenser så klarar inte kroppen av tung mat på samma sätt, maten sänker din vibration. Lyssna på kroppens signaler.

*Stå stadigt i ditt ljus 🌟. Din höga frekvens hjälper till i den kollektiva medvetandehöjningen.

Må ert bästa – själsligt, andligt och fysiskt ❤.

❤ Släpp ditt medvetande fritt. Kapa alla band till situationer som dimmar ditt ljus 🌟

En helt ny värld

Vi har alla vår egen uppgift i att upplysa människor om uppstigningen. En del använder osociala medier för att dela sina budskap. En del står på barrikaderna, en del driver ljuset framåt genom att vara fysiska. En del sitter hemma på kammaren och skriver texter. Vi är alla i en virvelvind av förändring, med olika saker att göra för att nå målet.

En del känner förändringen så starkt inom sig, en del förändras utan att veta vad som egentligen händer. Man försöker traska på i samma hjulspår men det går inte. Det går inte. För den fiktiva världen ändrar form och vi med. Våra band kapas till den påhittade verklighet vi har sett som sanning. Vi expanderar, vi har börjat ruska liv i en slumrande kraft som legat latent i oss så länge. En del genom historien har haft kraften och försökt utöva den och upplysa andra men kvävts av etablissemanget och deras styrande kraft. Den fiktiva världens järngrepp har satt stopp för fortsatt utveckling av vårt medvetande….ända fram tills nu. Nu kan vi inte stå emot längre.

I detta nu som är nu som är nu är vi äntligen fria att vara i vår fulla kraft. Vår inre värld är vår sanning. Inom oss sker de under som vi tror att vi får i vår yttre värld. Inom oss är vi i kontakt med den verkliga verkligheten. Det är där det händer, det är där vi känner, det är där vi upplever och skapar. Vi möter oss själva, vi möter varandra i en ny tid, en ny frekvens och med en ny energi. Detta är det vi lever i just nu.

Våra möjligheter till förändring är enormt kraftfulla men det är fortfarande många som inte riktigt har gnuggat sömnen ur ögonen och vaknat upp till detta mirakel som vi alla har valt att delta i. (Annars hade vi inte varit här 😉.) Med sömndrucken blick tittar vi utåt på det som vi kan och känner till. Dvs den planterade ridå som ännu inte har fallit fullt ut. Många har gluttat in mellan draperierna och sett igenom illusionen.

Med stora ögon kliver den uppvaknade skaran av oss igenom och blir förundrade över vad vi ser, hur vi känner oss och hur vi bemöter de människor vi träffar där. Ljuset är så starkt och vi känner en sån enorm kärlek och tillit till det som sker. Vi bara låter det hända ❤.

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤.

Du gör jobbet – allt sker inom dig ❤.

Energi, tidslooper och manifestationskanaler

Livet är en resa som kan vara svår att planera. För vi vill ju planera, ha kontroll på situationen, ha något att se framemot. Vi vill nånting men når inte ändå fram för ofta grusas planerna av yttre krafter som inte harmonierar med din egen planering. Blir det inte som du tänkt dig skapar det förtvivlan, frustration och ibland ger du upp. Målet må vara inställt men du drabbas ständigt av nederlag.

Ditt inre liv harmonierar inte med ditt yttre? Hur kommer det sig? Varför är det så?

Nu gapar universum om att du har möjlighet att skapa ditt eget liv genom att göra medvetna val i varje stund. Du gör dina val men dina önskningar uteblir. Varför?

Är din frekvens inställd på det du vill uppnå? Är din frekvens grusad, brusad och invaderad av tvivel, tankar om att nej, det går inte. – Jag har verkligen tänkt och varit positiv men det blir inte som jag vill ändå. Det går inte. DÄR i den stunden har du redan satt upp målet för din önskning eller förändring. Den energin du sänder ut i ditt tvivel sätter utgången för resultatet.

Tänk dig energi som en virvlande spiral där öppningen tar emot och visar vägen ner till dig. Som en virvelvind tar du emot energin för att förankra dina önskningar i dig så att det kan bli en sanning. Detta är en omvänd process mot det som du kan uppleva som negativt och de tankar du fylls av när allting går emot dig.

Dina tentakler är ute och du snappar upp ett negativt tankemönster som blir ett mantra i din egen personliga virvelvind. Du blir mottagare av en lågfrekvent energivåg som gör att du fastnar i en tidsloop som är svår att bryta.

Glöm allt du lärt dig. I det programmerade samhället du föddes in i har du blivit matad med tankar om att du inte kan. Du är begränsad. Du får påhittade lärdomar av andra att bli en sanning och det harmonierar sällan med dig när du växer upp för att ta ansvar över dig och ditt eget liv. Du formas och slipas in i ett skolsystem som skanderar att varje människa är en individ och där barnens behov skall tillgodoses. Men likväl så ska alla in i en fyrkantig box även om en del är trekantiga, runda eller avlånga. Man förvarar och förmedlar ”kunskap” som egentligen har väldigt lite värde för att klara av livet som vuxen. Många hamnar i ett apatiskt läge när det går upp för den enskilde att skolgången inte på något sätt har förberett individen för ett liv i samhället om man har en annan form än det som skolan representerar. Samhället är uppbyggt på en kontrollerad skola, som manar till en ”bra” utbildning, ett välbetalt jobb osv. Hamnar du utanför ramarna så är vägen väldigt krokig och lång.

Frigörelsens tid är så närvarande i våra liv nu. Många har vaknat upp och ser att så många system som vi har tagit för sanning raseras mitt framför våra ögon. Det är ok. Det kan vara oerhört provocerande för den sovande massan att faktiskt inse att vi blivit grundlurade. Vi har vaggats in i ett slumrande tillstånd att allt är bra och allt är som det ska. Vi litar på tidningar, tv, nyheter och regeringar. Vi blir hela tiden matade med manipulerade tankar om hur livet ska vara. Vi leker följa John och allt är frid och fröjd – fram tills nu!

Manifestationskanaler

Jag kom inte på något bättre ord och därför använder jag detta. I dessa kanaler flödar energin fritt och du är i rätt frekvens för dina önskningar. Det är som ljustentakler som är kopplade mellan universum och dig själv. Flödet bara är, vilken enorm kraft det finns i det. Allting finns tillgängligt för dig. Du är inte hindrad av någonting annat än dig själv och de osanningar du matats med under din livstid. Frigör dig omedelbart och öppna upp ditt hjärta och din frekvens för att börja samarbetet med universum på riktigt. Du kopplar bort egot, tanken och analytikern. Du är i känslan och kommunicerar med känslan. Hur många gånger har du fått höra att du INTE skall vara så känslosam eller låta känslorna styra? Klart att du har hört detta eftersom det är här du har ditt sanna kommunikationscenter med omvärlden. Det är direktkontakten mellan dig, ditt inre och din nästa. I en kontrollerad värld vill inte makthavarna ha ett folk som kan tänka själva och därför har sådana ”sanningar” portionerats ut och vi tror att vi som är känslomänniskor ut i varje cell är fel. Icke, icke, icke 💪.

Den nya tiden är som ett smörgåsbord för den som vaknat till sin egen sanning och ser igenom omvärldens försök till total lydnad. Det är bara att ta för sig av alla godsaker som lagts upp på bordet ❤. Harmonierar det med dig så är det din sanning och du kan frigöra dig och skapa det liv du vill leva.

Må ert bästa, själsligt, fysiskt och andligt ❤.

❤ God morgon, dags att vakna nu. Väck din inre kraft ❤.

Att kilas in i ett samhälle som känns både främmande och avlägset.

Ibland bara flödar pennan och jag skriver det som kommer. Ingen tanke, ingen värdering. Det får bara finnas. Så är det med dagens text. Ett viktigt budskap och så närvarande i det samhället vi nu hoppas ska förändras så att alla får plats ❤.

Självklart kan jag relatera till texten och kanske finns det någon där ute som också känner igen sig och kan genom att läsa detta sätta ord på det outtalade som gror i ens inre.

”Jag passar inte in någonstans. Det finns ingen självklar form som är gjuten just för mig. Som en kameleont ändrar jag skepnad för att tillfredsställa omvärldens bild av mig. Jag har lärt mig spelet. Jag ser koderna.  Men min plats gapar tom och känns främmande.

I det söker jag tystnaden, ensamtiden. Friheten i att slippa det sociala utspelet. Slippa byta skepnad för att tillfredsställa omgivningens syn på hur jag ska vara, prata, stå och gå.

I tystnadens inre rum får jag vara mig själv. Där behöver jag inte klä mig i falska kostymer för att passa in. Där finns min fristad, mitt liv. Där finns jag. Där får jag ihop alla pusselbitarna. Dom glider lätt in i varandra, bitarna passar perfekt och jag kan med glädje beundra det färdiga pusslet och vara stolt över att få vara jag ❤.

När jag sedan tvingas ut i världen igen känns bitarna kantiga, trubbiga och passformen släpper. Det skaver och bilden av mig grusas och jag tvingas åter att låtsas. Jag lämnar mitt sanna jag bakom lyckta dörrar för att på något sätt få de kantiga pusselbitarna att passa igen. Lite som när Askungens styvsystrar hugger av sig både tår och hälar för att få glasskon att passa på foten”.

Varför utsätter vi oss för detta? Vem har skrivit boken om hur vi ska vara och fungera? Vi lever i ett föränderligt samhälle och med den nya tiden har vi möjlighet att göra plats för alla ❤.

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤.

❤ Annorlunda är det nya normala ❤

Helande mirakel

Mirakel sker i ett ständigt flöde..ibland kan tankarna vara så upptagna med fysiska göromål så de försvinner i periferin.

Ett sökande efter tröst ger dig tröst. Trösten kan komma i olika former och skepnader men är än dock en tröst om du är uppmärksam på de små detaljerna. Tröst kan vara en tanke, en omhuldande känsla som bara tycks uppstå, en text i en bok eller i ett flöde, en låt på radion. Öppnar du upp dig för ditt högre jag och ger universums kraft tillåtelse att vara delaktig i ditt jordiska liv så blir du hörd.

Kanske får du ett leende av en främling på gatan. Leendet får dig att stanna upp och du ler tillbaka. I den stunden finns en helande kraft. Tillåt dig själv att se den, känna den, uppleva den.

Kanske hör du fåglarnas kvitter på din promenad. Vårsolen värmer ditt ansikte, de första vitsipporna börjar skymta under vinterns tjocka täcke av löv och bråte. Den stunden väcker något inom dig. Du kommunicerar healing med dina sinnen och känner en samhörighet med allt på ett djupare plan. Universums helande kraft är kärlek och i varje stund finns den där för att göra oss uppmärksamma på dess närvaro.

Healing har många ansikten. Öppna upp dig för dess kraft och du kommer att se mirakler i varje stund.

Universum skänker dig det du behöver om du bara tillåter dig själv att se det ❤.

❤ Mirakler sker ständigt omkring oss ❤

Hur hittar man sin inre kraft?

Det är inget som kommer som ett mail i inkorgen (uppgradering av uttryck för ingen får väl brev från posten längre 😄).

Det finns inget externt som kan göra jobbet åt dig. Det är en viktig aspekt i det hela. Ett sökande utanför sig själv för en bara längre och längre ifrån sin egen inre kärna. Du samlar på dig verktyg, ja, men om du inte hittar ditt sätt att använda dom på så blir verktygslådan överfull och du slarvar bort dig själv.

Rensa i röran. Ta upp varje redskap och fråga dig själv – vad har jag för användning av det här? Vilket syfte fyller det i mitt inre uppvaknande? Ingen respons? Då är det säkert inget du behöver hålla fast vid och du kan släppa taget om det.

Det finns en rädsla i att släppa taget om det vi kan och vet. En rädsla för det okända. Detta kan jag men jag vet inte vad som kommer om jag inte har detta etc.

Vänd på det. Hela livet har du travat runt i det okända. Varje dag har du lärt dig nya saker därför att allt har varit okänt för dig från början. Du lär dig sitta, stå och gå. Första dagen i skolan. Första dejten. Första jobbet. I alla de situationerna har du trevat dig fram i det okända.

Skillnaden är att du nu går rakt in i det du kan och känner igen. Som ett kärt återseende med en god, gammal vän. Du famlar inte runt längre i det okända utan kliver rakt in i dig själv. En oslagbar känsla. Du kommer hem helt enkelt ❤.

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤. Kram // Christina 🥰.

Morgonfunderingar

Jag sitter och frågar inåt rent spontant om hur framtiden ser ut. Den är oviss för många. Vår externa värld matar på i rädslor och skrämmer den enskilda till tystnad och lydnad. Som svar på min fråga ser jag många olika vägar vilket jag tolkar som att vi alla har förmågan att välja tidslinje, vilket jag har varit inne på i en tidigare text. Tidslinjerna representerar olika framtider. Vi kan alla välja vilken väg vi vill följa. Det är stort!

Den tanken är så stor och svår att greppa. Det går sakta samtidigt som det rusar fram för den som är vaken och medveten inför det energiskifte som sker. Det är svårt att ta in och se vår egen storhet i universum. Vi har blivit inmatade med illusionen om att vi är instängda i en fysisk kropp. Instängda i en tung och fysisk värld där en del varken har mat, hem, hus eller kläder och en del har allt i ett överflöd.

Nu öppnas portarna till vår egen storhet och vi vet inte riktigt hur vi ska hantera det. Det känns overkligt och för bra för att vara sant. Vi är fria 💖. Det har vi aldrig varit tidigare. Vi har varit kedjade i en påhittad illusion om livet. Där vi varit fångar i någon annans fantasi och herravälde.

Nu lyser solen in och vi tar våra första trevande steg i denna nya värld som varit gömd och dold för oss så länge.

Bara tanken på att vi nu kan vara med och skapa vår egen framtid genom att lyssna inåt och göra ett aktivt val i varje stund öppnar upp för ljuset som kan skymta långt bort i tunneln. Tappa inte modet de dagar som känns tunga. Energiskiftet sker successivt. Både kroppen och medvetandet stiger i frekvens. Var snäll mot dig själv och ge dig den omsorg och kärlek du behöver för att ta dig igenom detta. Du klarar det alldeles utmärkt 💖.

Må ditt bästa – själsligt, fysiskt och andligt 💖. Kram // Christina 😘

Ett val i varje stund 💖

Egot och jag

Just nu är det mycket fokus på den egna personen. Frigör dig, vänd blicken inåt, stärk dig själv osv. Och det är det! Skillnaden är att det är inte egot som kör skutan utan det gör du – ditt sanna jag.

Det är inte av egoistiska skäl du nu lyfter fram dig själv. I denna annalkande nya tid så är egot frisläppt. Vi är inte längre slavar under egots förtryck. Vårt medvetande har expanderat så enormt och vi verkar nu i en sådan hög vibration så egot kan inte hålla sig kvar. Det förintas.

När vi frigör oss från egot gör vi naturligt goda gärningar till vår nästa UTAN att vilja ha något i retur. Det finns ingenting inom dig längre som heter småaktighet, avundsjuka, svartsjuka osv. Ingenting som säger att du behöver någonting tillbaka för att du har gjort gott för någon annan. När du är fri från egots bojor vet du att du förändrar världen till ett paradis genom att vara den genuina ljusbäraren du ursprungligen är. När du ser din nästa i nöd och sträcker ut din hand stärker du, inte bara den du hjälper, utan även dig själv och hela mänskligheten ❤. Vi är alla sammankopplade och i den tanken är vi oslagbara 💪.

En sådan värld vill jag leva i och håller ljuset stadigt för att det ska införlivas. Vi är alla medskapare i detta nu, i denna stund.

En ny tid gryr i horisonten. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut. Vet du 🥰?

Må ert bästa – själsligt, fysiskt och andligt ❤. Kram // Christina